MOOC

MOOC「Science and Technology of Taste and Odor」

The registration now open to take MOOC "Science and Technology of Taste and Odor". In this lecture, you will learn "what is taste and odor in gustatory and olfactory senses, respectively" as well as cutting-edge science and technology to quantify these senses.

 Professor:Kiyoshi Toko
   Graduate School of Information Science and Electrical Engineering, Kyushu University
    Research and Development Center for Taste and Odor Sensing, Kyushu University

 Date:Sep.23, 2016〜
 Fee:Free
 Language:Japanese and English

MOOC「味と匂いの科学技術」受講募集開始

教材開発センターにて制作のJMOOC「味と匂いの科学技術」の募集を開始しました。本講座では、味覚と嗅覚で感じる味と匂いとは何か、また、これらを定量化する科学技術といった専門的な内容をわかりやすく学習できます。皆様のご受講をお待ちしています。

 講師:都甲 潔 教授(九州大学 システム情報科学研究院、味覚・嗅覚センサ研究開発センター)
 開講:2016年9月23日
 受講:無料
 字幕:日本語・英語

詳細と受講登録はこちらから

Subscribe to RSS - MOOC